FIRST IMPRESSION: Battle of Liquid Lipstick! (Indonesia local brands)

Thursday, October 27, 2016 Dinda Nayaredhanty 6 Comments



I bet most of you guys are aware on how popular liquid lipstick these days. No doubt, if you are into beauty, you will definitely have one, and you have your own favorite brand(s)!

Aku bisa jamin kalau kalian tau betapa populernya liquid lipstick. Kalau kalian suka sama hal-hal yang berbau kecantikan, kalian pasti punya satu, dan punya merk favorit kalian!

With all of the hype, Indonesia beauty brands are jumping in to the wagon and start to compete to produce their own liquid lipsticks. I, as a beauty enthusiast, definitely welcome the trend!

Karena lagi nge-trend, produk kecantikan Indonesia sendiri udah mulai mengikuti arusnya dan mulai bikin liquid lipstick mereka sendiri. Aku, sebagai orang yang genit banget dan doyan hal-hal ginian, jelas sangat menyambut trend ini!

So I search back and forth, waiting for the packages to come, go to the store, waiting for the lipsticks to restock, and finally I made my own first impression on local liquid lipstick that I personally choose!

Jadi aku mulai tuh, nyari-nyari brand-brand lokal apa aja yang ada, nungguin paketnya dateng, nyari di toko offlinenya, bahkan sampai nungguin lipsticknya buat restock dulu. Nah, akhirnya aku bisa bikin first impression aku untuk lipstick-lipstick lokal yang aku pilih sendiri!

Here is the list of the brand:
1. Beauty Story Chiffon Matte Lip Matte Rouge (Latte Please)
IDR 95.000 / 4g of product

2. Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream (Choco Pumpkin)
IDR 57.000 / 4g of product

3. Polka Matteness Lip Lacquer (Maracass)
IDR 185.000 / 4g of product

4. Rollover Reaction Sueded! Lip & Cheek Cream (Maxwell)
IDR 119.000 / 5.5g of product

5. BLP Beauty Lipcoat (Peppermint Pink)
IDR 129.000 / 4g of product

Soooo if you guys wonder how the battle looks like (a.k.a my review) and who is the winner, do watch my video below because I talk about almost everything on it!

Jadiiii kalau kalian penasaran gimana sih review aku dan siapa menurutku yang terbaik diantara brand-brand diatas, nonton video aku ya dibawah! Semuanya aku kupas secara dalam (hahaha).


Much love,
Dinda

6 comments:

  1. Above all those lip stuff, I am most wanting the Rollover one, hihi.

    https://chamtea.blogspot.co.id

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss the rollover reaction is the best for me! :-))

      Delete
  2. You should try Make Over Intense Matte Lip Cream, the latest craze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. never heard of them before! Should try it out! thanks for the info xx

      Delete
  3. Blp sama beauty story itu masih di wishlist. Blp selalu kehabisan T.T

    www.cyanophytaa.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. BLP baguss tapi nyarinya emg susah :(, yang beauty story aku nggak terlalu suka sih, tapi nggak tau kalau warna yang lain!

      Delete