August Favorites 2016!

Thursday, September 15, 2016 Dinda Nayaredhanty 4 Comments




Hi everyone!

August legit is the fastest month! Suddenly it is September and I made a video of my May favorites but not my June neither July favorites so I had quite a handful of stuffs that made it to my favorites list this month!

Agustus benar-benar bulan yang cepeeet banget! Tiba-tiba udah September aja, dan itu artinya untuk monthly favorites aku! Terakhir aku bikin favorites ini adalah di bulan Mei, tapi aku skip bulan Juni dan bulan Juli. Hasilnya, aku jadi punya beberapa barang yang bisa aku masukin ke list favorites aku!

Here is the list of items and links on where to get them:
Ini list barang-barangnya dan link untuk belinya dimana:

1. Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation (05 Warm Beige)
http://bit.ly/1nJivtb / http://bit.ly/2bM3QN3

2. The Saem Cover Perfection Tip Concealer (1.5 Natural Beige & 02 Light Beige)
http://bit.ly/2bRIzhk

3. Etude House Proof 10 Eye Primer
http://bit.ly/1G1ztcr

4. Maybelline Great Lash Lots of Lashes Washable Mascara (Blackest Black)
http://bit.ly/2avb05Z / http://amzn.to/2cHj2uH

5. Urban Decay Naked 3 Palette
http://bit.ly/1rgGQGr

6. Too Cool For School Art Class by Rodin
http://bit.ly/2ceeOIE / http://amzn.to/2cIL1HK

7. Tony Moly Timeless Ferment Snail Lip Treatment
http://bit.ly/2cEgY5t

8. L'Oreal Extraordinary Oil
http://amzn.to/2cefXjG

9. Stradivarius Bomber Jacket
http://bit.ly/2cEhXTn

10. Song Favorite: Ribbon - Beast
https://youtu.be/QQXsknBbcG0

*links are clickable

If you want to see my reviews on each individual products and why I like them so much, do watch my video below or you can visit my YouTube channel as well!

Kalau kalian mau lihat review aku dan alasan aku kenapa aku suka barang-barang diatas, tonton video dibawah atau kalian juga bisa tonton di channel YouTube aku!



I hope you guys liked it!

Xx.

4 comments:

  1. setujuu banget kalau Agustus berlalu terlalu cepat~~

    Ray - www.rayditaa.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyakan! actually tahun ini kerasa cepet banget!

      Delete
  2. I like your header! Aaa that NAKED 3 palette though! I've always wanted to have the palette as they offer such great selections of rosy shades.

    Oh Dear Bumblebees

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much!! they are beautiful but quite expensive tho huhu :(

      Delete